slogan

Pratite nas facebook twitter youtube rss

Hteo da radi za policiju, a na poternici je!

petak, 20 novembar 2015 Autor/Izvor  infokg.rs

Verovatno ako ste "traženi" od strane policije, poslednje mesto na koje ne bi trebalo da odete je policijska stanica. Ipak ovaj čovek sa slike se ne bi složio sa ovom konstatacijom.
Džon Vesli Rouz uhapšen je nakon što je ušao u kancelariju lokalnog šerifa da se prijavi za posao, uprkos činjenici da ga policija traži odnosno da je na policiskoj poternici.
Kako prenose mediji u SAD-u, 25-godišnjak je tražen zbog raznih kriminalnih radnji , silovanja, sodomije, kao i seksualnog zlostavljanja 14-godišnje devojčice.
Sve ove kriminlane radnje dečka sa fotografije nisu sprečile da se prijavi za posao novog zatvorskog čuvara u Vejn Okrugu, grada Detroita! Kada je jedan policajac sproveo internu pozadinsku proveru i video za šta se sve traži Džon, odmah je pozvan da se vrati nazad na "drugi intervju".
Kada se Džon ponovo pojavio za navondi drugi intervju njega su policajci odmah uhapsili. Povodom ovog bizarnog ali i zanimljivog događaja drektor za komunikacije Pola Bridžes je izjavila američkim novinarima:
"Nisam sigurna šta mu je prošlo kroz glavu. Ali iz nekog razloga on je ušao u stanicu, a ako su svi ovi navodi tačni, to je kriminalac koji je pokušao da se zapolsli u policiji. Neka mu je prijatan ostanak u zatvoru."

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.

LIVE streaming

Radio Stari Grad [aac]

Radio Stari Grad [mp3]

RSG TOP 44 [mp3]

RSG Relax [mp3]

RSG Party Time [mp3]

Ovi streaming kanali se ne emituju iz Srbije. Radio Stari grad nije odgovaran za sadržaje istih.