slogan

Pratite nas facebook twitter youtube rss

Ostao u šoku, otac vašeg deteta vaš nerođeni brat!

utorak, 27 oktobar 2015 Autor/Izvor  zanimljivostidana.com


Nemenovani amerikanac koji ima 34 godine ostao je u šoku kad su mu doktori saopštili da on nije otac svome detetu! Inače ovo je jedini poznati slučaj "ljudske himere", organizma....
sastavljenog od dve ili više genetski različitih stanica, a to je amerikanac otkrio kada je uradio test očinstva.!...
Do ovog neobičnog i bizarnog otkrića došlo se kada je nemenovani bračni par iz SAD-a saznao da njihov sin, rođen sasvim zdrav 2014. godine uz pomoć veštačke oplodnje, ima različitu krvnu grupu od svojih roditelja.!
Zabrinut, suprug je kupio kućni test očinstva i saznao da se njegov DNK ne podudara sa DNK njegovog sina.
"Oprostite gospodine, ali vi niste otac vašeg rođenog deteta - vaš nerođeni brat jeste", tako je saopšteno 34-godišnjem muškarcu, koji je trenutno jedini poznati slučaj ljudske himere
"Možete zamisliti koliko su roditelji bili uznemireni. Mislili su da su u klinici koristili pogrešnu spermu", kazao je genetičar sa Stanford univerziteta Beri Star.
Doktori iz klinike su ih uveravali kako nije došlo do zamene, pa je par uzeo advokata. Prema, njegovoj preporuci, otac i sin su se podvrgli DNK testu i saznali da je, genetski, otac zapravo stric svog sina.
Drugim rečima, otac je upio gene svog brata blizanca koji je odumro u maternici, a potom te gene prenio na svog sina. Zatim su testirali DNK iz sperme, a podudarnost između oca i sina tada je iznosila 10 odsto.
"Ljudske himere su uobičajene, ali vrlo ih je teško otkriti. Obično na svetlo dana izađu u ovakvim neobičnim slučajevima", zaključio je biolog.

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.

LIVE streaming

Radio Stari Grad [aac]

Radio Stari Grad [mp3]

RSG TOP 44 [mp3]

RSG Relax [mp3]

RSG Party Time [mp3]

Ovi streaming kanali se ne emituju iz Srbije. Radio Stari grad nije odgovaran za sadržaje istih.