slogan

Pratite nas facebook twitter youtube rss

Indijska policija uhapsila goluba!

ponedeljak, 01 jun 2015 Autor/Izvor  zanimljivostidana.com

Indijska policija je uhapsila jendog zaista neobičnog prestupnika - goluba! Policija sumlja daje uhapšeni golub špijunirao za pakistanske vlasti.Te je golub je "uhapšen" nakon što je sleteo u selo blizu indijske granice....
Osumnjičenika je privela i rendgenski snimila indijska policija."Sumnjivog" goluba prvi je uočio 14-godišnji dečak uočivši na repu goluba utisnutu poruku, zapisana na jeziku Urdu, prenosi "Times of India".
Poruka na golubu je bila je popraćena nizom brojeva. Golub je sleteo kod berbernice u sredu uveče u selu Manval, udaljeno četiri kilometra od granice s Pakistanom. Berberev sin je goluba odneo prvom policajcu kojeg je video.
"Nažalost, mobilni retko rade u pograničnim područjima", rekao je Čandra i dodao da je njegov sin zato otrčao do obližnje policijske stanice.
Poruka i žičani predmet na telu goluba naveli su policiju da pticu odnesu u veterinarsku stanicu u Pathankot u Punjabu na dalje ispitivanje.
Nakon što je rendgenski snimljen, viši policijski službenik Rakeš Kaušal rekao je lokalnim medijima da ništa nepovoljno nije pronađeno, ali da će policija svejedno goluba zadržati u pritvoru.
"Osumnjičeni" se nalazi u ćeliji sa klimom, i ne sme da prima posete, saopštio je Ramdas Džagit Sing Čahal iz lokalne policije Brojevi na golubu su, čini se, bili telefonski broj za fiksnu telefonsku liniju u pakistanskoj regiji Naroval.
"Retko se ptica iz Pakistana može videti u ovim područjima, a ovde smo uhvatili nekoliko špijuna u prošlosti. ', dodao je viši policijski službenik.
Ptica je zavedena u policijske dokumente kao "osumnjičeni špijun" prema novinskim napisima.
Ovo nije prvi put da je ptica uhvaćena usred međunarodnog spora. Iranske vlasti su 2008. godine uhvatile dva goluba osumnjičena za špijuniranje nuklearnog pogona, a Egipat je priveo rodu pre dve godine nakon što je uočeno da joj je tajanstven predmet prikačen za pera.

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.

LIVE streaming

Radio Stari Grad [aac]

Radio Stari Grad [mp3]

RSG TOP 44 [mp3]

RSG Relax [mp3]

RSG Party Time [mp3]

Ovi streaming kanali se ne emituju iz Srbije. Radio Stari grad nije odgovaran za sadržaje istih.