slogan

Pratite nas facebook twitter youtube rss

Hrvatski javni servis uvodi erotske emisije

sreda, 27 maj 2015 Autor/Izvor  b92.net

Hrvatska radio-televizija (HRT) je na poziv za javnu nabavku programa od nezavisnih proizvođača dobila ukupno 204 ponude, najviše za "kratke formate" o nauci i obrazovanju i zabavne emisije, ali i tri ponude za erotsku emisiju kao planiranu novost u programu javne televizije.

Kako je stajalo u pozivu, HRT je tražio emisiju o erotici koja će "na moderan, informativan, provokativan i senzualan način kod gledalaca podsticati radost življenja i ljubavi", prenela je agencija Hina.

U pozivu nije bilo nikakvih ograničenja, osim zakonskih, a jedini uslov je bio da emisija ne sme da se odvija u klasičnom televizijskom studiju.

Erotska emisija je predviđena za emitovanje na Trećem programu HTV čiji je urednik Dean Šoša, a planirano je dvadesetak polusatnih epizoda koje bi se prikazivale posle 23 sata.

Šoša je pre zatvaranja poziva za nabavku programa rekao da je interes za erotsku emisiju veliki jer, kako navodi, gledaoce naizgled više zanima politika, što nije istina, pošto je ljudima erotika puno važnija od politike.

Kako je Šoša istakao u Novom listu, buduće autore neće ničim sputavati a voditelji erotske emisije na HRT-u "mogu biti akademici, modeli i 'alieni', ako se jave". Na HRT-u dosad nisu odgovorili ko im je ponudio erotsku emisiju i za koju cenu jer ističu da je obrada ponuda u toku.

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.

LIVE streaming

Radio Stari Grad [aac]

Radio Stari Grad [mp3]

RSG TOP 44 [mp3]

RSG Relax [mp3]

RSG Party Time [mp3]

Ovi streaming kanali se ne emituju iz Srbije. Radio Stari grad nije odgovaran za sadržaje istih.