Odštampajte ovu stranicu

Mrtav muškarac se probudio na putu za mrtvačnicu

ponedeljak, 25 maj 2015 Autor/Izvor  b92.net


Muškarac iz Milvokija u Viskonsinu koji je progašen mrtvim počeo je da se pomera dok ga je medicinsko osoblje nosilo na putu za mrtvačnicu, navode američki mediji.
Da nešto nije u redu sa 46-godišnjim Tomasom Sankombom, posumnjala je njegova partnerka kada se muškarac duže vreme nije javljao na telefon, prenosi Newser.

Nakon što je pozvala liniju 911, vatrogasci su provalili u njegov stan. Njegovo telo ležalo je pored kreveta, hladno i ukočeno, a zbog pretpostavke da je mrtav, nije bilo pokušaja oživljavanja muškarca.

Nakon pregleda medicinkog stručnjaka, Sankomb je i zvanično proglašen mrtvim. Vlasti su pozvale njegovog brata i saopštile mu lošu vest.

U tom trenutku stigao je i tim koji je trebalo da preuzme telo. Na opšte zaprepašćenje prisutnih, Sankomb je, međutim, ubrzo počeo da pokreće udove i samostalno diše, pa je, umesto u mrtvačnicu, odveden u bolnicu.

Njegov brat navodi da se oporavlja polako ali sigurno, a u toku je istraga kako bi se utvrdilo da li su oni kojima se dogodio propust postupali u skladu sa protokolom.