slogan

Pratite nas facebook twitter youtube rss

O nama

Radio Stari Grad (Radio Rsg) osnovan je u novembru 2006. godine, vec u prvim mesecima emitovanja postaje omiljena Radio stanica Kragujevcana, prepoznatljiva pre svega po drugacijoj muzici, kvalitetnoj produkciji i timu mladih i zabavnih voditelja koji se po stilu razlikuju od svih do tada postojecih. Upravo ovo je razlog sto se Radio Stari grad vec u prvim istrazivanjima slusanosti nasao na vrhu liste najslusanijih Radio stanica i postao brend prepoznatljiv ne samo u Kragujevcu vec i sire. 

Program koji Radio Stari grad emituje koncipiran je kao specijalizovan – muzicko zabavni, sa kratkim ali zanimljivim govornim sadrzajima, pre svega zabavnog karaktera. Od 2008. godine Radio Stari grad u svom programu emituje i informativnu emisiju kratkog tipa (format 90 sekundi) pad nazivom Kragujevac info, cime je program upotpunjen, a ciljna grupa kojoj je Radio namenjen prosirena.

Najveci dokaz naseg kvaliteta je saradnja sa najvecim nacionalnim ali i lokalnim kompanijama, kao i renomiranim agencijama. Ponosimo se sto smo u proteklom periodu uspeli da ostvarimo saradnju sa kompanijama kao sto su Coca-Cola, Frikom, Tehnomarket, Mercator, Samsung, EFG Euro Banka, Volks Banka, Alpha Bank, Henkel, Nestle, Delta i mnogim drugim koje mozete videti u odeljku MARKETING.

LIVE streaming

Radio Stari Grad [aac]

Radio Stari Grad [mp3]

RSG TOP 44 [mp3]

RSG Relax [mp3]

RSG Party Time [mp3]

Ovi streaming kanali se ne emituju iz Srbije. Radio Stari grad nije odgovaran za sadržaje istih.