slogan

Pratite nas facebook twitter youtube rss

DISKVALIFIKACIJE U PAROVIMA? Miki, Morena i Vladimir zvog nasilja, a Dalila i Željko zbog provokacija?

četvrtak, 10 mart 2016 Autor/Izvor  pulsonline.rs


I sama voditeljka rijalitija "Parovi" Bojana Ristivojević najavila je noćas da će večeras biti izrečene diskvalifikacije. Kako nezvanično saznajemo, večeras će biti izbačeni Miki Đuričić, Vladimir Tomović i Morena Marjanović zbog nasilja. To nisu jedine kazne, čak će najverovatnije biti diskvalifikovani i Željko Stojanović i Dalila Moreno zbog navodnih provokacija.

Kako saznajemo, suprug Morene Marjanović je krenuo za Beograd kako bi bio spreman ako pevačica bude izbačena, a i porodica Željka Stojanovića će uskoro doputovati u Beograd iz Pariza.

Da podsetimo, Željko je zadobio teže povrede glave i sumnja se čak da ima i potres mozga. Njega je tukao Vladimir Tomović, koga je Ružica Veljković nagovarala da prebije Željka, jer su Stojanović i ona već danima u sukobu.

Marko Perović u razgovoru sa Vesnom Rivas otkriva da nije Željko prvi provocirao Miloša i Vladimira Tomovića, već da su oni njega prvo gurali. Sličnu priču po pitanju ovog incidenta su potvrdile i Tijana Ajfon i Dalila Moreno, koje su tvrdile da je Željko napadnut bez razloga.

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.

LIVE streaming

Radio Stari Grad [aac]

Radio Stari Grad [mp3]

RSG TOP 44 [mp3]

RSG Relax [mp3]

RSG Party Time [mp3]

Ovi streaming kanali se ne emituju iz Srbije. Radio Stari grad nije odgovaran za sadržaje istih.