slogan

Pratite nas facebook twitter youtube rss

Brena o uvredama Miroslava Ilića zbog njegovog vanbračnog sina!

sreda, 20 januar 2016 Autor/Izvor  pulsonline.rs

Pevačica Lepa Brena na snimanju spota za pesmu “Žali bože” otkrila je šta misli o vezi svog pastorka Filipa Živojinovića sa mladom zvezdom Granda pevačicom Aleksandrom Prijović.

-Aleksandra je jedna jako divna devojka i jedan izvestan period ima da je došla kod nas...Šta mogu da kažem? Mogu da kažem mojoj deci nek im je sa srećom. Ako se zabavljaju, ako se vole nek uživaju u njihovoj mladosti i ljubavi – rekla je pevačica.

Brena je odgovorila i na prozivke kolege Miroslava Ilića koji joj je zamerio što je ugostila njegovog vanbračnog sina u svom domu.

-Znam mnoge tajne o Breni. Bolje da mi se ne meša u život da joj ne bih uzvratio istom merom – izjavio je Ilić za jedan medij.

Pevačica je na to odgovorila da Miroslava Ilića poštuje.

-Uvek sam cenila Miroslava Ilića. To je sastavni deo njegove kulture. Miru sa kojom on ima vanbračnog sina sam upoznala preko njega. Moja porodica je sa njima ostala u dobrim i drugarskim odnosima. Cela moja porodica ih izuzetno voli i poštuje. Žao mi je što Miroslav ima nešto protiv mene. Mi smo samo uzvratili jedno prijateljstvo i gostoprimstvo – odgovorila je najveća balkanska zvezda.

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.

LIVE streaming

Radio Stari Grad [aac]

Radio Stari Grad [mp3]

RSG TOP 44 [mp3]

RSG Relax [mp3]

RSG Party Time [mp3]

Ovi streaming kanali se ne emituju iz Srbije. Radio Stari grad nije odgovaran za sadržaje istih.